Isolerade uterumspartier från Schüco

Vi är återförsäljare av Leksandsdörren – alltid riktigt bra priser på hela sortimentet. Hemleverans ingår!

Exklusiva ytterdörrar och pardörrar i klassisk design. Tillverkade med kärlek, hantverkskunnande och trä från Siljansbygdens djupa skogar.

Karmdelarna är sammanfogade på traditionellt vis genom så kallad ”tappning” vilket ger en karm som motstår yttre påverkan och förenklar montering och injustering. Dörrkarmen är stabil (55×105 mm) och kommer färdigmonterad vid leverans. Både karmen och ramvirket i dörren är tillverkade av kvistfritt trä för att garantera en hög finish under lång tid. Den miljövänliga färgen står emot UV-strålning och behåller dörrens lyster bättre än ”vanlig färg”. Standardmåtten finns i lager för snabb leverans. Assa 2002 hakregellås med funktionen ”bortasäkert” sitter som standard på de flesta modeller. Måttanpassningar, kulör, insynsskyddade glas och vackra tillval som till exempel dekorlistad insida förstärker husets första intryck ytterligare.

Vill du beställa eller få ett kostnadsförslag på en Leksandsdörr?
Lämna dina uppgifter så återkommer vi inom 24 tim.
Mattias Färnskog
Fönster- & dörrspecialist
036 – 71 55 50
  1. Loading ...


LeksandsDörren har sedan 1959 smyckat svenska fasader med gedigna, välkomnande och trygga dörrar. Alla dörrar tillverkas från grunden i Leksand med trä från Siljansbygdens skogar. I fabriken i Leksand tillverkas dörrarna från grunden. Med hantverksstolthet och klassisk design tillverkar Leksandsdörren exklusiva ytterdörrar för dig som söker traditionellt stilsäkra dörrar och detaljperfektion.

  • Bra isoleringsvärde, U-värde 0,7 för en tät dörr och 1,0 för dörr med energiglaskassett
  • Hög byggkvalitet och säkerhet
  • Målad med miljövänlig färg
  • Fri hemleverans i hela Sverige
  • Se våra Leksandsdörrar i vår stora utställningsbutik i Jönköping

KUND BERÄTTAR: Vi ville ha nya dörrar men hade svårt att hitta exakt de dörrar vi ville ha.

När vi hade bestämt att vi skulle byta fönster konstaterade vi att även dörrarna hade gjort sitt. Någonstans i bakhuvudet fanns en tanke om hur dörrarna skulle se ut, men trots mängder av kataloger som vi bläddrade igenom så kunde vi inte hitta just vår dörr. Lite halvt uppgivet frågade vi Junefönster, som ändå skulle göra fönsterbytet, om de hade någon idé. Jodå, det hade de! Tillsammans med Leksandsdörren tog de fram en dörr utifrån våra önskemål och idéer.

Det blev precis som vi ville ha det! 

När dörrarna senare levererades så såg vi direkt att vi valt helt rätt. Junefönsters snickare monterade även dörrarna och det blev helt perfekt! Det blev precis som vi ville ha det. Vi är supernöjda!

Martin i Huskvarna